Menu
Specijalizovani servisni centar - popravka i održavanje opreme za trgovinu i skladištenje.
Rešavamo sve probleme i pitanja o popravci opreme za vaganje. Popravka i servis opreme za trgovinu i skladište.
Ne pružamo usluge popravke i održavanja vaga za merenje telesne težine!
ZAŠTO TREBA DA NAS ODABERETE?
  • Najkraći rokovi popravke koji ne utiču na cenu
  • Besplatne konsultacije i dijagnostika
  • Garancija na izvedene radove od 3 meseca
NAŠE MOGUĆNOSTI
Kompanija DOO Metas Beograd pruža usluge popravke elektronike: podna, trgovačka, nakit, zlatarske, analitička, platforma, skladište, dizalica, industrijska, bunker, automobilska,vage za vaganje životinja, svih proizvodjaca.
Ostavi zahtev
SERVIS
Kompanija Metas pruža usluge servisa, popravke vaga na teritoriji Beograda i okoline. Ukupno osoblje inženjera za 3 godine približava se 20 ljudi. Svi zaposleni sa specijalizovanim obrazovanjem, minimalno iskustvo običnog zaposlenog je 4 godine, a neki od njih imaju više od 20 godina iskustva.
Kolosalno iskustvo i savremena dijagnostička oprema omogućavaju nam operativne popravke i stvaraju našu konkurentsku prednost! Naša kompanija je najveće ukrajinsko preduzeće u oblasti opreme za merenje, ima međunarodno priznanje i igra vodeću ulogu u mnogim oblastima proizvodnje visokoprecizne opreme. Kompanija se nalazi u Beogradu, ima široku distributersku mrežu.
Ostavi zahtev
ALGORITAM RADA
1. Da bismo utvrdili kvar i imenovali troškove popravke, moramo dijagnosticirati, s tim u vezi, vaša oprema mora doći do nas u servisni centar. Možete: sami dostaviti u radionicu, poslati poštom ili naručiti uslugu "dolazak majstora".
2. Dijagnoza se vrši apsolutno besplatno, a troškovi popravke se objavljuju u roku od 4 radna sata od trenutka dolaska u radionicu.
3. Ako se popravka obavi racionalno, uslovi popravke se objavljuju zajedno sa cenom. Popravka u 97% slučajeva traje 1 radni dan.
4. Kada vaš uređaj bude popravljen, bićete pozvani i možete izabrati pogodan način da preuzmete opremu i platite usluge.
5. Preuzimanjem opreme dobijate 30 dana garancije na popravku i na svu dodatnu opremu od proizvođača
KOJI SU USLOVI POPRAVNIH RADOVA?
Uslovi izvođenja radova od 1. do 2 dana. Vreme popravke je zbog složenosti kvara.
Ostavi zahtev
KOJA JE GARANCIJA ZA IZVRŠENE RADOVE?
Garancija na izvedene radove iznosi 30 dana. U slučaju upotrebe pri popravci pribora, garancija je uzrokovana politikom servisa preduzeća-proizvođača.
Ostavi zahtev
VELIKI KLIJENTI VERUJU NAMA I NASIM USLUGAMA! Sve najbolje kompanije imaju nase poverenje!!